- όρια -




όταν ξεφεύγεις απο τα όρια ξέρεις οτι έχασες την μπάλα. όταν ξεφεύγουν όμως απο τα όρια ξέρεις ότι έχασαν τον αγώνα.
και τι εννοώ; είναι πολύ απλό. όταν η κατάσταση ξεφύγει είναι στο χέρι σου να την επαναφέρεις στην αρχική της κατάσταση. -αν το θέλεις βέβαια- όταν όμως χάσουν το όριο αντιδράς περίεργα και το μόνο που κάνεις είναι να απομακρύνεσαι. όλο και πιο πολύ, πιο πολύ. -στο χέρι τους να επανορθώσουν- κακό δικο σου; δικό τους; θα δείξει η πορεία.
είμαστε διαφορετικοί. καλώς η κακώς ο τρόπος που σκεφτόμαστε διαφέρει ανα άτομο με αποτέλεσμα να σκαλώνουμε σε θέματα που μοιάζουν “μικρά”. μικρά σε αυτούς μεγαλύτερα σε μας.
καθημερινά περνάμε τόσα, που μερικά πράγματα που δεν μπορεί να τα σηκώσει μια πλάκα. εξηγείς με τον τρόπο σου πως δεν το αντέχεις, όμως συνεχίζει. τι κάνεις; υπομένεις αυτό το -φρικτό- που δεν μπορείς και συνεχίζεις να παίζεις το παιχνιδάκι τους; δεν είναι θέμα περιέργιας ή κάλλου στον εγκέφαλο. έτσι είμαστε. έτσι αντιδράμε. δεν αντέχουμε και φεύγουμε. φεύγουμε αργά και σταθερά.κάνοντας αργά προς τα πίσω και δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις ως εκεί που το σηκώνει η κατάσταση.
τα όρια της πλάκας δυστυχώς δεν ελέγχονται. πάνω στην πλάκα λέγονται μεγάλες αλήθειες που ποτέ δεν θα λέγαμε στα ίσια. η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει λένε…τι κάνεις λάθος; χαχαχα. τιποτα. η δηλεία δεν αφήνει κάποιους να μιλήσουν. είναι ένας απο τους τρόπους τους. και έτσι χάνουν τον έλεγχο.


κάποτε, κάποιος είπε…
Τα όρια ενός ανθρώπου καθορίζονται από τα όρια της γλώσσας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου