Καθρέφτης.

Όταν κάτι γίνει μια φορά ,εσύ να περιμένεις την δεύτερη. Θα δώσεις και δεύτερες και τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες από την καλή σου την καρδιά. Αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Εσύ απογοητευμένος από τον εαυτό σου που το άφησες να ξανασυμβεί και ο άλλος στον πάτο του πηγαδιού της εκτίμησής σου.
Πόσες φορές έχεις σταθεί μπροστά από τον καθρέφτη; Πόσες φορές έχεις δει στιγμές τις ζωής σου, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ, να περνάνε μπροστά από αυτόν;Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να μας πει και τι ΔΕΝ θέλει να ξεχάσουμε! Πάντως σε κάνει να δεις την αλήθεια, σου κρατάει συντροφιά όταν είσαι μόνος. Μα είναι αυτό αρκετό!;


Το είδωλο σου που καθρεπτίζεται μερικές φορές μοιάζει χάλια. Μοιάζει "άρρωστο". Μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις καλά! -μάλλον όχι εσύ, ο "καθρέπτης"-. Είσαι τόσο αδύναμος, που αυτός, ο μοναδικός σου φίλος πια, μπορεί να σε κάνει να ορθοποδίσεις.


Το είδωλο-φίλος είναι πάντα εκεί. Εμφανίζεται όποτε θελήσεις! Ακούει ότι του πείς. Σε βλέπει να αγαπάς, να πονάς, να κλαις, όμως αυτός πάντα μιλάει με την σιωπή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου